Grazie Mille Italiaans restaurant in Apeldoorn
Graze Mille Italiaans restaurant in Apeldoorn

Rustige Plek

in centrum Apeldoorn

Grazie Mille is een nieuw Italiaans specialiteiten restaurant. In dit sfeervolle restaurant kunt u genieten van authentieke Italiaanse gerechten en wijnen. Het restaurant is gelegen aan de Marktstraat 5 in Apeldoorn. Grazie Mille heeft op 1 juli 2020 zijn deuren geopend voor het publiek en heet u van harte welkom om u te genoegen te doen van de Italiaanse keuken.

Kinderen Grazie Mille

Grazie Mille wil haar gasten in alle rust laten genieten.
Ons restaurant is qua formaat niet geschikt voor de behoeften van jonge kinderen. Zo zijn bijvoorbeeld de toiletten niet geschikt voor het verwisselen van luiers. Daarnaast is er geen plek voor het plaatsen van een kinderwagen in ons restaurant en hebben we geen kinderstoelen aanwezig.
Vanwege deze redenen is het voor ons niet zinvol om kindemenu’s aan te bieden.
Uiteraard zijn uw kinderen die de rust van andere gasten respecteren en de aangegeven gerechten waarderen wel welkom.

Verse Gerechten

Proef het echte Italië

In Grazie Mille werkt uitsluitend met verse en seizoensgebonden producten zowel lokaal als import uit Italië. Ingrediënten worden dagelijks ingekocht hierdoor kunnen de menu’s dagelijks verschillen maar zijn altijd vers. Geniet bijvoorbeeld van onze menu’s

Wij hebben wekelijks “de specialiteit van de dag” 
Dit is een drie gangen menu voor € 45. 
“La fantasia del cuoco”

Natuurlijk zijn onze menu’s te combineren met met een wijn arrangement. Wij houden graag rekening met allergieën en of diëten. Deze laatste graag bij reserveren aangeven.

Grazie Mille Italiaans restaurant in Apeldoorn
Grazie Mille Italiaans restaurant in Apeldoorn

Lekker wijn

De beste Italiaanse wijnen

Voor tijdens het eten heeft Grazie Mille de beste wijnen uit diverse Italiaanse streken voor u in huis gehaald. Vraag uw gastvrouw over onze speciale wijn arrangementen of advies welke wijn passend is bij uw gerecht. Natuurlijk kunt u ook terecht voor uw (Italiaans) gedestilleerd, we bieden een wisselend aanbod. Uw gastvrouw kan u vertellen welke dranken er in huis zijn.

Best Chefs

uit Italië

Onze kok komt van Sardinië een prachtig eiland van Italië. Waar de traditionele heerlijke gerechten die geserveerd worden in Grazie Mille het familiegeheim zijn. Hij heeft deze dan ook geleerd van zijn oma en moeder.

Zijn missie is dan ook de mensen te laten proeven en genieten van deze echte Italiaanse recepten in een heerlijk sfeervolle setting.

Grazie Mille Italiaans restaurant in Apeldoorn
Grazie Mille Italiaans restaurant in Apeldoorn

Openingstijden

zondag t/m dinsdag

woensdag t/m zaterdag

gesloten


17:00 – 22:00

Reserveren

Reserveer een tafel en voorkom een teleurstelling dat u geen plaats krijgt. Bij Grazie Mille nemen wij uitsluitend reserveringen aan per telefoon, dit is om met jullie de wensen door te spreken.